Skolan

Cha sötisar! jag har inte kunnat blogga på ett par dagar eftersom att det har blivit nåt strul med internet.Det står typ att internet inte räcker till haha..Eftersom jag har två internet.Både på iphone och datorn.Men jag vet inte..Får försöka fixa det på nåt sätt.

Sitter på Svenska lektionen just nu med mina killkompisar Micke och Fabian next to me.Fabian säger att jag ska hälsa att dom är bäst osvosv hehe.Och Micke är bäst.



Dagens outfit , puss!


iPhone4s

Hej gullisar jag ligger i sängen just nu och myser med min nya iPhone4s.Har inte berättat för er att jag fått den,men jag fick den igår ;). Nån som vet hur man laddar ner bilder från mobilen hit förresten ? Eller är det bara jag som inte kan? :P

Time to update

Chaa sötisar! Just nu tar jag en liten paus från plugget och tänkte blogga lite.Har Hemkunskaps prov imorgon,försöker få allt att fastna men det går verkligen inte.Vi ska veta miljösymboler och vad dom heter typ..Gaanska jobbigt.

Efter plugget så ska jag duscha osv,lägga mig o sängen och ringa Teo samt kolla på Bigb.Nån mer än bara jag som kollar ?
Förresten jag borde uppdatera mer än en gång per dag så jag undrar är det nåt ni vill mer att jag ska skriva om? Flera citat kanske? Mera tips om nånting ni vill veta? Musik? Tell mee.




Hehe...Puss!


Myshelg

Cha sötisar! jag hade tyvärr inte tid och blogga igår för att jag var upptage hela dagen,sorry!.Men iallafall igår så gick jag och älsklingen till tc och gick runt där och kollade lite,satte oss vid gamla stan/slussens bryggor en stund och hade mysigt,det var ju jätte fint väder igår och det är det idag också .

Älsklingen sover just nu så passar på att göra ett inlägg hehe..Funderar på om jag ska göra lite frukost åt oss.

Bilder från igår .



Han har gjort dom/sprayat dom själv snacka om talang



Vi hörs senare,puss!


Diss

Alltså jag tycker inte om när tidningar(te x Solo som jag bläddrade i)  lägger upp typ "wannabe" high fashion som en kompis till mig kallade det.Det är inte snyggt alls,det ser ut som nåt man köpt på typ myrorna och slängt ihop alltså nej ..



Sötnosar!

Cha sötisar! jag har ju tagit en paus ett tag nu men jag tyckte synd om alla som fortfarande kollar på bloggen och väntar på inlägg dag efter dag hehe så jag tänkte göra ett inlägg nudå om dom senaste dagarna.

Teodor kom ner från Umeå där han bor just nu så det är ju mysigt men han flyger hem på Måndag igen :(.Men iallafall ni kan få lite bilder från dom senaste dagarna babes♥


Teodorm haha..


Vi gick och såg på bio,det fick bli Journey to the mysterious iland eller vad den nu hette haha den var faktist jätte bra dom hadehumor också så den filmen rekomenderas!


Chaa sötnos! i denna blogg så kan du läsa om citat,musik,massor med bra tips(särskilt till tjejer hehe) och såklart mitt liv! :) hope you enjoy!div>