Filmkväl

Cha sötnosar!
Idag vaknade jag ganska sent missade 2 lektioner..Tog min canadagoose idag för min jacka är på kemtvätt,vita jackor blir smuttsiga fort!Och så hade jag ett hål i fickan som jag sydde ihop själv,hoppas det håller nu.

Jag kollar just nu på famiy guy och snart ska jag och mamma ha typ som en fimkväll hihi,mys!





Länkbyte meed ...



Med den här sötnosen som finns på nattstads toplista också!Värt att kolla in♥ http://www.nattstad.se/oliviawikstrom


En chans att träffa Rihanna!

Gå med i RihannaNavy Sweden och tävla om chansen att bli utvald till Rihannas officiella ambassadör i Sverige. Det innebär att du kommer bli drivkraften bakom Rihannas fanclub i Sverige. RihannaNavy finns över hela världen och nu ska den även lanseras i Sverige.

De som på ett kreativt sätt kan visa sin hängivenhet gentemot Rihanna och hennes karriär har störst chans att bli utvald som officiell ambassadör.

Blir du uttagen som officiell ambassadör kommer du att få ta del av exklusivt material, höra ny musik före alla andra och vara med i processen av att lansera Rihannas nya låtar, musikvideos och nytt album. Du får ta del av det nya och heta från Rihannas värld som du sedan kan sprida vidare till dina vänner och bekanta.

Alla som registrerar sig blir en del av RihannaNavy Sweden. Information om Rihanna nyheter och exklusiva tävlingar kommer att kommuniceras löpande.

ANMÄL DIG PÅ WWW.RIHANNANAVY.SE



Nått du vill sova med haha godnatt!


Länkbyte med?? :)

Länkbyte emd domhär 2 sötisarna.Deras blogg är jätte fin och dom skriver om sin vardag osvosv.
http://toxfox.blogg.se/


-

”Let your smile change the world – but don’t let the world change your smile”



Dethär gillar vi!


Om inlägget innan och lite annat + en bild som blondin


Cha sötisar! jag sitter hos pappa nu,jag var ju inte här igår och kunde därför inte blogg,för er som missat det så har jag ingen datorn för tillfärllet men den kommer antagligen med efter helgen så det är lugnt ;).

Angående tipset om naglarna så fick jag två frågor och täntke svara på dom då..Den första frågan var vart jag fått tipsen ifrån. Nagel tipsen fick jag från en kompis som hittat dom på beautylish.com.Men dom andra tipsen om hår osv är från nätet.
Den andra frågan var om jag har testat allting. Och nej det har jag inte faktist jag fokuserar mer på mitt hår som jag har förstört efter att jag blekt det så mycket i sommar hehe..

Tycker ni kan få en lite lustig bild från en film inspelning där jag var tvungen att ha dom här snygga byxorna hehe.Där ni också ser mitt sönderblekta hår.


Nagel tips

Jag tänkte att jag har ju inte uppdaterat er med nåt tips på länge så nu får ni tips om naglar! Om hur ni kan sköta om dom för att dom ska se bättre ut osv.

1.
Om du har sköra naglar kan du te x använda vitlök och pressa den.Gnugga "moset" som blir på nageln och vänta i typ 5 min innan du tar bort det.Gör så ca 3 grr i månaden.

2.
Om du vill ha långa naglar ska du doppa dom i ättiksprit(ren ättika) i ca 5 min,3 grr i veckan.Jag vet det luktar SKIT.

3.
Om du vill ha mjuka naglar.Kan du ta olivolja och pensla ett tunt lager på morgonen och massera sedan oljan innan du ska sova.

4.
Om dina nagelband är gula kan du pressa en citron och doppa dom i den pressade citronvätskan.



frågan,förklarningar och min dag

Det var en söt tjej som fråga var jag köpt min jacka och det är fler som undrar det och den är köpt på Monroe i sturegallerian(på stureplan) för 3499 kr om man beställer från nätet annars kostar den nog 3349kr i butik.Och ja den finns i svart också :p.Vit blir smuttsig lätt te x jag har haft den i 2 månader nu tror jag..Måste kemtvätta den nån gång.
Och jag kan inte uppdatera er så mycket efter som min pappa håller på och fixar med min dator alltså den har blivit helt cp så pappa försöker fixa den,får väl tillbaka den om tidigast en vecka(just nu sitter jag hos pappa och bloggar ist).

Jag vaknade runt 7 och fixade mig och så,skolan var som vanligt osv.Sista lektionen kanske var lite rörig..



Hitta den här som jag gjorde i 7an också hehe..


Länkbyte!

LÄNKBYTE nu med www.oes.blogg.se Hon bloggar om livet,länkbyten,fester med mera!



Min helg + dag

Hej sötnosar! förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp med älsklingen och mycket annat i helgen och idag;)!.Tänkte iallafall berätta vad jag gjort dom här dagarna.Teodor kom ju efter att ja gjort det senaste inlägget på Fredagen.Och så sov han över.Vi somnade runt 7 på morgonen menmen :P..
Sedan på lördag gick vi ut på stan,mysigt.Sedan gick vi hem igen och sedan på kvällen gick jag och Teo ut igen och träffade några kompisar.Vi hyrde film och köpte en massa godis haha man fick ju inte lite ont i magen!

Och igår så vaknade han och jag runt 12 eller nåt :P och så runt 2 så tappade vi upp ett bad med ljus och grejjer och myste lite osvc tills klockan var halv 7 haha!.Sen ville vi baka men vi orkade inte,vi underhöll oss istället med film!
Han sov även över igen på söndagen fast det inte var planerat så han stack imorrse klockan 7 på morgonen haha älskling! Men jag gick iallafall till skolan och sedan efter skolan åkte jag med Dina till stan.Skulle reklamera ett par jeans men nejnej de gick inte..Aja och sedan han jag inte ens komma innanför dörren igen förrens mamma och jag skulle gå ut igen och kolla på ett golv till hallen :).

Jag kollade efter prao.Men inga butiker tar imot,jätte jobbigt så jag orkar inte hålla på haha kommer antagligen praoa på dagis.Men jag tycker om småbarn så det är inget problem :P. 




;)

Hoppas eran helg också vart bra :P!


Hatar rubriker

Chaa sötnosar!

Jag kom hem för ca 10 min sen.Först åkte jag Busra och Konstantina till kista och sen åkte jag och Konstantina till simmhallen och simma lite och så tills hon var runt 8.Då ringde Micke och Ted och ville träffas så aa varför inte :).Micke hade med sig en jätte söt hund också hehe!..




Bilden blev lite suddig sorry :)..

Förresten älsklingen ska sova här ikväll också!MYYYYS!


Packa

Nu drar det mot kista med Konstantina och Busra.Sen åker vi och simmar Wehoo.. måste börja komma mer iform nu typ..Går ju att se bättre ut än såhär? typ ett svagt 6pac kanske?? fast det får man väl nt av simning.. aja whatever jag ska skynda på lite nu ;)!

KOMENTERA INLÄGGET UNDEEER TACK!!


Mardrömmar om 2012

Alltså jag har drömt massa olika drömmar inatt.Har drömmt att världen ska gå under så har jag drömt i den drömmen att jag vaknat och sen har jag drömt igen i den drömmen..Och så fortsatte det så tills jag vaknade runt 12-1...

Men den värsta drömmen var nog 2012 drömmen,usch!! jag är faktist rädd att världen ska gå under den 21 december detta år, dom borde typ börja bygga på nåt salgs rympskepp eller nåt sånt..

Vad tror ni kommer hända??




J.Cole♥


Bakning

Jag bakar kladdkaka muffins just nu ganska lätt och så himla gott!!!.Jag följde ett recept som var jätte bra och dom blev super goda så här får ni receptet!.(film tipsen finns i inlägget nedan).
Kladdkaka muffins ca 14 st.
2 ägg
3 dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
½ dl kakao
1 ½ dl vetemjöl
100 g avsvalnat margarin

Gör så här:
1 Sätt ugnen på 160 grader
2 Smält margarinet och låt det svalna
3 Rör ihop smeten enligt receptet
4 Fördela smeten i formarna med hjälp av två skedar
5 Sätt in plåten i mitten av ugnen. Grädda i 20 minuter, men titta på dem efter 15 minuter.
De skall vara höga och spruckna med torr yta men kladdiga inuti då är de klara.
6 Låt det svalna.





Film tips till fredagskvällen(mina favoriter).

SKRÄCKFILMER:

Paranormal activity 1,2 och 3. A tale of two sisters(koreansk vertion).the ring 1 och 2.The grudge 1,2 och 3.Mirrors 1 och 2.The host.

KÄRLEKS KOMEDIER:

Good luck chuck. Just go with it. Dumpad. Att göra en pudel. Heartbreakers.Sommaren med göran.Wild child.Picture this.Over her dead body.Sex and the city 1 & 2.Bridget jones.

KOMEDIER:

Tomten är far till alla barn. Jackie chan filmer.Rush hour 1,2 och 3.
Snow dogs.Mr bean.
ROMANTISKA/DEPPIGA KÄRLEKS FILMER:

Titanic .The shift. Revolutionary road(samma huvud personer som från titanic). Up in the air . Lyrics.
The joneses.

ACTION/THRILLERS:

Taxi 1-6,Pakten,Irene huss filmer,Beckfilmer,Walander(stavning?).The mummy 1,2 och 3.Im legend.


Länkbyte och tävling

Just nu så sitter jag och snackar med tobbe kallin som har en tävling på sin blogg just nu! man kan vinna en mascara eller en eyeliner(skulle behöva mascara hihi..).Kolla in sötnosens blogg och var med och tävla om dom(ni får se värdet av mascaran och eyelinern på hans blogg :)).Också länkbyte,han bloggar om allt möjligt,sitt liv,fester m.m :).Klicka på bilden för att komma till hans blogg!.Eller klicka HÄR



Älskar er :)

Hejsan sötnosar!
Jag borde uppdatera mera haha jag uppdaterar typ ett inlägg per dag borde göra minst 3..Och det var länge sen man la upp ett tips också..Vi får väl se om det kommer upp imorgon nåt tips.Kanske tips på filmer till fredagen?
Den här dagen har vart stressig men ändå rolig,sista lektionen var dans,gud va kul de var! kanske borde börja på dans som en hobby eller nåt,vi får se ;)...Iallafall ajg sitter och kollar på family guy just nu men jag borde egentligen plugga.Vi har NO prov imorgon jag orkar verkligen inte...Vet absolut inget har inte ens kollat i boken..Men fårväl tvinga mig själv lite senare ikväll till att plugga :/..Jag ska plugga nu innan klockan 9 sen ska jag ringa älsklingen och så ska vi kolla film ;).




En bild jag tog nyss,puss!


Chill

cha sötisar!
Somnade runt 1 igår,så skönt att sova bara sova!Vaknade kl 6 men somnade om till kl 7.Sen stressade jag till skolan för so lektionen så får jag inte ens komma in för att jag var försenad?Onödig.Men resten av dagen har väl vart sådär,osams med nån och grejjer men aa..Säger bara till dig om du läser min blogg att du borde f*n skämmas asso.Har alltid ställt upp för dig och vad får man tillbaka avundsjuka och hat.

Aja jag har längtar iallafall sjukt till lördag åhh!!..Ni får se vad som händer då ;).


sorriii

hej sötnosar! Har inte haft tid att blogga idag,im sorry ,jag kom hem för ca en timme sen hehe..Jag vaknade klockan 6,har äntligen lyckats vända på dygnet somnade iaf halv 2 inatt.sköönt!!!.Sen fixade jag mig osv så gick jag till skolan där det var helt...Asso först var det typ snökrig sen blev det wannabe vattenkrig.Så jag var helt bröt hela dagen,jobbigt...

Efterskolan så skulle jag och Konstantina egentligen åka till stan men de gick inte.Så vi gick till mcdoooou istället och åt oss feta och mätta!.No more..Efter att vi suttit där i kanske 2-3 och snackat lite girls talk så gick vi vidare till w-illys(stavning:P??) där vi köpte vatten och typ ni vet sånt här typ wannabe godis fast de e typ torkade banener med chocklad på.Jätte gott:P...Sen blev vi lite flummiga/trötta såå vi satte på musik o jag börja dansa för några bildar som åkte förbi..en av dom tuta haha man garva väl lite dåå...
Här har ni lite bilder från dagen dåråå :).







220 kr slösade jag idag haha :(..



Weeho..Älskar dom där maskinerna..



Mellan snökriget..Micke den åkte upp på min blogg ändååå :)...



Outfiten + smyckena.



Min asballa klocka hehe,tack fina syster!.Jag tog på min en typ leopard mönstrad schal(stavning x)?) sen också men äh whatever :)...

Ha en bra kväll då finisar!♥


Länkbyte med ofab.blogg.se!







Miami

Sitter just nu och kollar på kourtney och chloe i miami, det är ju två systrar från familjen kardishan eller va det nu heter hehe...Älskar den serien hur som helst!.

Sitter hos pappa just nu iaf ska plugga matte sen,men e lite trött så vi får se hur det går,eftersom jag satt uppe och snacka med teo till typ halv 5...Jag som skulle försöka vända p dygnet :(..Jag ställde klockan på 10 och låg bara kvar och typ vila/halvsov till klockan tolv..Mys!




Bildbrist här hos pappsen!


VIKTIIIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NY FACEBOOK @ Emma theresa irené

Förresten svar på ines (lr va du heter)komentar: jag förväntar mig inte att jag ska behöva berätta varför jag var där,det här är min blogg och jag skriver vad jag vill.Och tack!





profil bilden


rocky 4,5?

Chaa babes!

Jag smakade på kladdkakan jag gjorde med olja iställer för smör(inlägget nedan) och usch va äckligt det var :S..smakar olja! ett tips e att aldrig ha olja som jag hehe..Sitter just nu och smuttar på varmchocklad.Hatade varm chocklad förut,gillar inga varma drycker överhuvudtaget men chockladen har blivit okej på senaste tiden ;).

Jag sitter också och kollar på typ Rocky 4 eller 5 kommer inte ihåg vilken det var men whatever,och jag har typ sett han Jogga,svettas och stöna i ca 10 minuter nu,alltså dom överdriver,haha stör mig :s..Men nu verkar väl matchen äntligen börja ;).


kladdkaka med olja(?)

Chaa igen sweethearts! jag blev jätte sugen på att baka och jag ÄLSKAR chocklad,så jag ville göra kladdkaka.Men jag hade inget smör/margarin så jag tog faktist olja,folk säger att det ska funka lika bra!.Men vi får väl se..Den ska ut om 5 minuter så..:)



Sålänge får ni en bild på mammas födelsedags tårta hehe,mums!


Länkbyte!

Nu blir det länkbyte igen med denhär gullungesnyggingen Cornelia,hon bloggar om allt möjligt,hennes liv m.m
Värt att kolla in sweethearts!Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och på namnet för att komma till hennes facebook!



min dag + kväll!

Jag skulle gå till skolan idag,jag hade duschat och allt och sedan så blev jag helt yr och kändes som om jag bara ville spy vilken sekund som helst...Jag tror det beror på att jag har sovit så dåligt hela den här veckan,har försökt dygna,vänt på dygnet av misstag m.m så det är nog pga för lite sömn..
Somnade iallafall om och vaknade vid 1 och då måste jag mycket bättre! Så jag hyrde filmen "just go with it" och köpte min älskade chocklad.Jag tror jag är typ chockladberoende eller socker beroende snarare..

Jag kollade på filmen osv sen kom mamma hem med en fet kabab rulle hihi,kärlek..Nyss kom jag ut ur duschen ,,fräsh osvosv:P...Kanske kommer ett tips ikväll ellerr imorgon,antingen om hår eller filmtips eller nåt annat får fundera lite ;).Ha en fin kväll!,puss!




sorry :)

Jag har uppdaterat dåligt jag vet men har typ vart sjuk dom här 2 dagarna såå då är man bloggfri tycker jag :P...Fick en komentar på förra inlägget där det var nån som undrade vad jag gjorde på ungdomsmotagningen och det tänker jag faktist inte berätta :)...Tänker inte sitta och skriva ut vad jag gör på ungdomsmotagningen för över 100 läsare så det är bara att fråga på facebook om du undrar,heter Emma finaste g om ni inte har mig ;).

Imorgon drar jag till skolan iaf..men nu ska jag fortsätta vila,tänkte bara uppdatera lite :)..





Hos pappa nu!

Chaa sötisar! Jag har vart SJUKT trött hela dagen man kunde tro att jag var förståndshandikappad eller nåt heh..Men efter skolan så gick jag iallafall till ungdomsmotagningen osvosv och sen drog jag vidare till donken fär jag svek mitt löfte och tog en vanilj milkshake..Frös fingrarna av mig påvägen hem..igår var det ju nästan inte kallt alls nu är det så att det gör ont :(..

Just nu sitter jag hos pappa iallafall väntar på att han kan komma hem ska väl ta och kolla nån film sålänge.Ska vara duktig och plugga lite matte nån timme med honom.Sen gå hem och SOVA.
Oförberädd..


Fråga inte hehe...

Medans jag väntade på ungdomsmotagningen..Sjukt tråkigt!.


Godmorgon!

Godmorgon sweethearts! Jag dygnade faktist och jag är sjukt trött och har sjukt ont i huvudet för jag fått så lite sömn dom senaste dagarna..Aja jag kommer iaf sova skitbra i natt hihi..
Jag tog lite bilder med kameran som jag äntligen hittat så nu slipper ni alla onödiga bilder för er som stör sig ;)..Jag börjar skolan om ca 30 min med Idrott haha är aldrig med tänker inte vara med nu heller,orka ha Idrott som första lektion liksom..Och så ska man till ungdomsmotagningen sen efteråt också..Hur ska man orka.





Såhär ser jag ut idag :)..Facelook kommer väl när jag kommer hem,puss!


shopping o min dag kortfattat

chaa sötnosar jag sitter och snackar i luren just nu.Jag kom hem för typ en timme sedan från stan.
Imorgon är det skola,funderar på att dygna men jag vet inte om jag orkar det för jag ska åka iväg sen..Vart får ni se imorgon,gör ett inlägg på bloggen på morgonen innan jag går!.
Jag vaknade runt 2-3 och träffade Konstantina kl 4 och så åkte vi till stan! vi gick runt där och jag fick med mig lite saker hem också :).
Haha det var nåra tjejer som trodde jag var SarahTjulander ganska roligt :)..

Alltså om ni undrar vad det är för fläck där uppe så är det vatten,skulle stryka den men det gick väl sådär..


-


sluta röka?

Alltså enligt dehär med rökning så är det inget för mig för jag tänker iaf inte skada min kropp med massa äckliga gift o vad det nu finns i cigg.Bara för att försöka vara cool(för gott är det iaf inte).Massa anledningar av att man ska sluta röker är tillexempelt att man får ett kortare liv,man försör sin kropp,det finns massa gift i dom,man slösar jätte mycket pengar,det är äckligt och ofräsht,man får dålig kondition och kan bli en dålig förebild för sina barn eller syskon..

Men iaf så vet jag massa som försöker sluta röka och tänkte ge er lite tips.Beroende på hur beroende man är av att röka.Det finns massa olika metoder,nikotin plåster,tabletter,snus,nikotin som liknar snus,niquitin produkter,zoonic produkter.Man kan ju också sänka sitt beroende alltså man kan typ strunta i en cigg om dan eller veckan och sänka sådär hela tiden.vissa behöver ju bara känna att man liksom har nåt att ha i handen eller suga på i munnen(ingen misstolk).


Who was sleeping over tonight :)?

Heej sötisar! Igår så satt jag och chilla efter det härliga badet så kom älsklingen och sov över,skit söt ;)..Vi var uppe hela natten till 7 på morgonen.Sen vaknade vi klockan 3-4 och har chillat i sängen till nu klockan 6.
Han gick hem för han har ju inte vart hemma på hela dagen liksom men han kanske kommer tillbaka(om hans pappa inte vill vara med honom) så ska vi åka till stan!.Mys!

Tänkte ta en bild på sötisen men de gick inte att röra på sig om man säger så :s.


Bara för att jag inte fick ta nån bild i sängen,haha!


Mys!

Chaa flickur och pujkar! nu tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig i ett varmt och skönt bad i några timmar och smörja in mig osv efteråt,fresh ;),mysigt!!.Förresten kommer nog kanske några tips för er som vill försöka sluta röka, känner några som vill det så lägger upp ett par tips om det senare ikväll eller imorgon!.



Vad ska ni göra resten av kvällen ;)?


True

Blanda inte ihop min personlighet och attityd: Min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är.


ovanligt bra ;)?

Chaa babes! Jag sov jätte dåligt inatt jag vet inte varför men jag somnade iaf runt 6 och vaknade kl 2-3 nåt..Det gick iaf ovanligt bra med algebra,fattade liksom.

Nu sitter jag och chillar lite bara går upp och ner i tvättstugan osvosv.Kul lördags kväll? :).Vad gör ni ikväll då :)??


Sista bilden jag tog som blondin,osminkad.


Gammal men bra(remix)


Problem med hyn?

Alltså i mitt fall så får jag nästan aldrig finnar,men det finns ju sånna människor som har massor med finnar,acne osv i tonåren och tänkte bara att jag skulle ge ett tips på en kräm som jag tror funkar,den går att köpa ut på apoteket,receptfritt.Den heter Duac.
En annan grejj är också att man ska inte skrubba huden om man har finnar osv det stimulerar huden att bilda med talg.


Drar nu!

Hej sötnosar! :) blev jätte glad när jag såg nåra söta komentarer + 124 läsare på min blogg igår..de e najs! Men idag så ställde jag klockan på 12 men jag somnade om igen haha..Sen vaknade jag igen för ca 20 minuter sen och idag ska jag gå till min pappa och sova där tills imorgon!,ska plugga Algebra också..Hatar matte.När jag var liten trodde jag Algebra var en slags låt..haha!

Jag kommer kanske med nåt tips eller citat inlägg ikväll så håll utkik!



Gammal bild på mig från isommras!.
Ha en bra dag,puss!


Länkbyte igen

Nu blir det länkbyte igen med den här sötnosen,Caroline Sofia Adelöw som hon heter på fb och här får ni hennes blogg! där hon skriver om hennes liv m.m.klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Ny design

Nu har jag fått en ny design,det är min fina syster som har gjort den,tack så mycket!♥(om ni inte ser den så pröva att klicka på uppdatera!)


-

" The shit you hear about me might be true.But then again ,it might be as fake as the bitch who told you."


Länkbyte

Nu blir det länkbyte med en söt tjej som heter Sofia som bor i umeå.Hon bloggar om sitt liv alltså fritiden,musik m.m! Klicka på bilden för att komma till bloggen.


Chill

cha! sorry för den dåliga uppdateringen!. jag sitter och chillar just nu,det är reklam på en jätte bra film som går på 5an eller va det nu va :p.
Idag vaknade jag halv 5..sover bort dagen..jag gick upp och gick ner till centrum mötte upp mamma hjälpte henne med att handla lite och så.Sen kom teodor och hälsa på en liten stund.Men nu börja filmen igen,puss!
Bild från igår.


make up

Jag lovade i förra inlägget att jag skulle lägga in make up produkterna som jag fick! :) 
Inte precis bästa bilden men det är iallafall en kolsvart ögonskugga,den kommer jag få mycket användning för, sen en pensel till den och en mascara och läppgland,nice!


Min dag

Chaa babes! jag kom nyss hem.Jag vaknade runt 2 och skulle igentligen träffa en kompis men de blev inte av,vi ska ta de imorgon istället.Jag åkte sumpan och gick in på mcdoo där och köpte en vaniljmilkshake haha love it!...Sen åkte jag till mammas jobb och var med henne en stund och så sen åkte vi tillbaka till sumpan och gick på en mysig resturang,jag beställde pasta carbonara,muuums,fast det var lite mycket jag åt inte ens upp halva ..När jag kom hem så var de nåt litet paket från makeup store som jag hade fått,tack så mycket,kan visa produkterna sen!. Nu ska jag vänta på dum och dummare som kommer klockan 9 på kanal 6 eller 3 eller va det nu va :p.
 
Ganska ful bild på mig men whatever :P..Ha en bra kväll,puss!


släng fructis

Fructis hårinpackningar och schampoon och va det nu finns,suger.När jag var hos frissan så varnade hon mig att fructis är ett riktigt dåligt schampoo för alla som använder sig av värme produkter till håret,det blir dubbelt så slitet osv.Så släng era fructis schampoon.Loreal är lite bättre,men jag använder Wen produkter.


Träna + pojkvännen nu

Chaa rubriken säger väl allt i guess ;)? nej men jag har tränat idag faktist och nu ska jag träffa min kille,mys!
Tränings outfiten

Bild från igår,och jag hade köpt nåra julklappar till teo också,kolla på allt han har på sig ;)..