nyårs outfiten + ful facelook

Cha babes!

Jag fixade mig osv runt 5 och sen träffade jag älsklingen ett tag sen var han tvungen att åka och nu sitter jag här hemma och lyssnar på alla raketer man hör vart ända minut.Skit tråkigt..

Det här blev årets nyårs outfit!

Och så den här skitfula bilden.

Hoppas ni har ett roligare nyår än mig,puss!


Shoppingen


+

Klockan fick jag i present av min fina syster,skit ball ju ;).¨

+
Ett par svarta converse med ull i.Men glömde fota dom så ni får väl antagligen se dom på nån outfit bild!
Puss!


Med älsklingen

Chaa,Jag vaknade runt 4 och gissa av vem? min älskliing;)..Blev jätte glad hehe..Länge sen man såg honom liksom!.Vi var med varandra hela kvällen och pussa och krama ihjäl oss tills han gick hem för nån timme sen.Myysss!...


"fin bild"


Kebabrulleee

Visar bilderna på va ja köpt imorgon ist för nu ska jag ner o köpa kebab!

Men idag så väcktes jag av att Amanda ringde t min lur o jag följde med henneoch shoppade, hon letade efter en jacka..men vi hitta ingen.Jag fick även med mig nåra saker också! bilderna kommer imorgon,sorry!


Paranormal activity next..

Igår var jag hos farmor och hälsa på med pappa,så var syrran där också! trevligt,vi åt middag och fick pengar osv..

Idag var jag och shoppade och jag fick med mig lite grejer hem som jag kan ta bild på imorgon för har inte tid nu det är också därför jag inte har bloggat så mycket,sorry!.
Nu ska jag och mamma se på Paranormal activity 2..äcklig film,kommer ihåg första gången jag såg den,de var me älsklingen jag skrek tillomed :s..Men nu ska ja se den igen, skräckfilmer är spännande ändå..

 
Här får ni en snygg bild på oss från ibörjan av 2011.


Outfit + dagen imorgon


Såhär såg jag ut idaag.
Tröja - bikbok
Jeans- Gina(alla mina jeans är från gina tricot haha..)
Skor-Adidas

Och imorgon ska jag åka till farmor och fira jul däär med oh ska träffa min syster då också!,kommer inte uppdaetra förren på kvällen då, puss!!


Sorry

För den dåliga uppdateringen,igen... men idag åkte jag till kista och solna men inga affärer var öppna,tråkigt..Så jag ska åka på tisdag ist ;).Ska köpa converse.Men jag kom hem för typen timme sen och datorn e helt f'cukt up såhär långt tid tar det för mig att komma till blogg.se..Iaf..

Köpte två filmer ist med will smith haha love him..Nu ska jag äta julmat igeno se på en av filmerna jag köpte! sitter och matar min katt med skinka också..mys.

Outfit kommer senare ikv, puss!


Film + disk + facebookchatt

KOllar på film och chattar på fb samtidigt och sen på pausen måste ja diska..,,Hoppas ni har haft en bra julafton!♥


Presenter


Längst till höger ligger det wen produkter(hår produkter) sen strumpor + vantar som passar till min nya vita jacka,sen olika läppglans,jätte god parfym,striing...tidning,500 kr + 1000 kr till i kortet + ett gina tricot presentkort på 600 kr.
Glömde ta en bild på locktången(stavning?),jag har ju lockigt hår men har mest typ "zickzack" lockar..vill ha mer skruv..Och så fick jag ju min canada goose och min vita pellessimo jacka i julklapp också! på förskott.Om man nu kan säga så ;)?..
 Vi åt också en jätte god middag,fast varken mamma eller jag var speciellt hungriga?..

Nu väntar vi på att den här filmen med stighelmer ska börja,halv 10 haha,älskar stighelmer filmer,ända sen jag var liten ;)..Hoppas ni har fast den lika mysig jul som ja har haft!

Såg nyss att nån gjort ett fake konto av mig på facebook.. "Emma qvist" är inte jag bara satt alla vet.. men whatever..

Puss!


Outfit + facelook


 
Ser helt fuckt up på första bilden men whatever
Genom skinlig blus -Bikbok
Kjol o strumpbyxor med jag inte :s.. Nu ska jag forts se på kalleanka,puss!!

God jul!

Heej sötnosar, julafton idag juu! Jag ska bara fira den med mamma faktist,Vi ska göra god mat,kolla massa jul filmer,te x tomten är far till alla barn, har ni sett den? haha rekomenderas stort!..

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och fixa mig så gör jag ett inlägg innan kalle anka med bilder + outfit!(bara jag som tycker kalle anka är ett måste på julafton?)

Puss!♥


Remember

"If people are trying to bring you down,it only means that you are abovethem"


Brottom

Chaa babes!  sorry för den dåliga uppdateringen idag! det beror på att jag väcktes kl ett och jag hade en frissörtid klokan två.Så jag Skyndade mig oh sen när jag skulle göra inlägget så höll allt på att krånga..Datorn ville inte få upp blogg.se och så testa jag på mobilen så,stängdes den bara av? fast att jag hade myket batteri.Men iaf..
Kom hem för en halvtimme sen ungefär och har nyss ätit.Ris,currysås & kyckling,mums!.Nu måste jag hjälpa till med städningen av hela lägenheten imorgon,julafton imorgon ju..fort tiden har gått!
Ni kanske får en bild på mitt hår senare ikväll eller imorgon på julafton! jag tonade i en mer chocklad brun färg,väldigt mörk och så klippte hon ca 4-5 cm så jag har ganska kort nu också...

Än så länge så får ni en bild på min söta katt♥ Puss!


Galen huvudvärk

Jag har sjuukt mycket huvudvärk debara dunkar,kanske för jag typ aldrig dricker vatten lr kanske äter för onyttig mat :S? fixar med naglarna ändå och kollar på sex and the city,mys..


Musik


tips på skonsamt hår

Jag tänkte att jag skulle ge er 17 tips på hur ni ska ta hand om ert hår så bra som möjligt,även om jag nu kanske inte tar hand om mitt hår så bra haha..

1.Borsta aldrig håret blött. Då är håret hälften så starkt som när det är torrt,använd isåfall en bredtandad kam.
2.Att ha håret uppsatt i en knut skyddar topparna mot dagligt slitage. Tänk på vad du använder i håret.Hårsnoddar med metall och klämmor skadar håret,välj mjuka och släta håraccessoarer.
3.Ha håret flätat när du sover.(Om du kan),det gör så att håret inte blir trassligtt,Om du vrider dig runt på håret blir det slitet och tovigt.
4.Använd hår inpackning minst 1-2 gånger i veckan.Shampoonera först,vilket rengör fjällskiktet på hårstrået.Använd sedan inpackning(vårdar och "reparerar") avsluta sen med balsam som sluter igen hårståret och ger glans, du kan också andvända leave-in creme eller balsamspray i torrt hår.
5.Tvätta så sällan som möjligt. Fettet från hårbotten skyddar håret.Använd så lite schampoo som möjligt och mer balsam.Dom kan också använda vanlig olivolja(vanlig olja) i torrt hår, 2-3 timmar innan du ska duscha.
6.Undvik hårtork. Plattång och andra värme produkter som sliter på håret även hårtork tuppering.
7.Toppa håret 6-8e vecka när du sparar långt.Håret växer bara runt 1-2 cm i månaden,går du ofta till frissan räcker ett par millimeters toppning.Det förebygger de kluvna topparna du annars får.Många skippar typ frissan ett år för att sedan behöva klippa en cm när de väl går dit.
8.Ha tålamod
9.Att borsta håret
och massera hårbotten stimulerar hårsäckarna och då växer håret fortare.Massera i ca 5 minuter morgon och kv.
10.Var försiktig med dig hår eftersom att hår är död vävnad och förstört hår kan inte "lagas".
11.Sköljhåret på slutet med iskallt vatten,då sluter hårstrået och ger glans.
12.En toning kan frächa upp håret. Men toning lagar inte håret,de gör inget men färgen hamnar utan på strået och då sliter det inte lika mycket  som när man färgar.
13.Använd milt shampoo, om du känner att ditt hår känns torrt och strävt efter att du sköljt ur.
14.På sommaren är det viktigt att använda solskydd även för håret.Annars kan håret bli jätte slitet.
15.Fråga frisören om råd och tips
16.Rugga inte håret torrt med handuken.
Kläm försiktigt ut vattnet med händerna och om du har tid kan du sätta upp håret i en turban!
17.Börja inte med hårförlängning det sliter nog mest på håret :s.


Home

Hej sötisar!

Efter ungdomsmotagningen så mötte jag upp mamma så åkte vi och jul handla,fick bära två tunga påsar jag dog typ påvägen hem..Förresten när jag stog på pressbyron kom det typ tre killar fram till mig,dom ena två var typ 20 nåt och den som kom först va typ 40 nåt?..Och så börjar han snacka ryska med mig?..Haha, han sa nåt o så sa han: det betyda hej i svenska!!! jag ba: ö..okej? Han ba: du ser ryssland ut jag ba: haha okey....Haha jag tycker sånna där gubbar är äckliga...Han kanske trodde jag var 20 nåt men ändå..usch...Förresten vilken ålder tycker ni jag ser ut att vara i? Jag är ju 14 men dom flesta verkar tro att jag är runt 17-20 år :s?..
Whatever,jag har hjälpt till i tvättstugan och diskat också..Nu väntar jag på mamma som är nere i centrum och handlar kebabrulle till mig,haha jag älskar kebab!♥

Blir förresten inga bilder idag,känner att jag inte hunnit ta några!
Förresten angående blogg designen så ser den inte direkt snygg ut just nu men det ska jag försöka ändra på nån dag här under julen bara satt ni vet!
Och för er som vill ha hjälp med ert hår(som har lika slitet hår som jag)ska kolla min blogg ikväll då jag lägger upp ett inlägg om hur eller vad man ska göra för att få sitt hår i så fin kvalité som möjligt♥

Puss!




Udm

Godmorgon!, jag vaknade för ca 10 min sen och ska snart ta och fixa mig..Har en tid hos ungdomsmotagningen,roligt..Efter det ska jag möta upp min mamma och vi ska handla julmat!Och sedan har vi tvättstugan,Roligt värre ;)?..


Länkbyte

Kolla in dom här två bästisarnas blogg! http:/fillanotess.blogg.se , handlar om livet,fester,bilder osv,värt att kolla in iaf,super söta ;)♥. Det är bara att klcika på bilden för att komma till deras blogg!.


Brunett/svarthårig

Efter att jag hade färgat håret så gick jag upp till amanda och var där till kl 9,fick förresten mcdonalds av mamma mums.Amanda och jag fixa me lite saker bara ;).Men iallafall så gick det bra med att färga håret fast de är typ nåra slingor lr nåt sånt som är typ blond/grå/bruna.Så nån gång i veckan eller nästa vecka så ska jag gå till frisören och klippa topparna + en toning på chocklad brunt,awsome.  

Nu ska jag ta och fixa med mina naglar,puss!


"rissneskolans boss - nåt"

Haha fick en ganska onödig komentar från nån okänd där de stog " snorunge,ingen bryr sig om ditt liv lalala" ahah och du bryr dig så lite om mitt liv varför går du ens in på min blogg då? kom till mig och säg de på riktigt så ska vi se hur kaxig du är din ..


Outfit

Medans jag sitter här med typ svart hårfärg i håret så tänkte jag visa upp min outfit!

Jackan är från Monroe i sturegallerian,3350 tror jag den kosta och väskan är från fiorelli,gick runt 500lappen..Jeansen är från Ginatricot 300 kr och skorna är från dinsko för 500 kr.


Right now


Hårfärg

Chaa ja vakna för kanske nån timme sen eller två..Men dagens planer är iallafall att åka till kista o köpa hårfärg med Amanda!Ska ha mörkbrunt. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktist? Nån som har lust o göra nåt? messa!
Bild från i sommras.

Outfit + facelook kommer när jag kommit hem,puss!


Första inlägget

Heej sweethearts!

Jag har haft bloggar förut men orkade inte blogga längre haha! men ska försöka fortsätta bättre på denna blogg!

Idag har jag iallafall haft skolavslutning av höstterminen,jag hade E i allt förutom Idrott där jag fick F och i bild fick jag D :s.Men efteråt så skulle inte jag göra nåt så ja gick hem till Amanda en av mina bästisar och så chillade vi där,kolla på film osv.Sen kom jag hem runt 6-7 och slog in presenter till folk och så åt jag god mat,lax med broccoli(stavning?) men nu sitter jag bara och chillar o smsar.

Förresten angående bloggdesign så får vi se när den kommer upp,eftersom att jag ska färga mitt hår mörkbrunt imorgon så vill jag nog ha en bloggdesign med min senaste hårfärg :).
Bild tagen för ca 1 timme sen♥