Tar en paus ett tag nu


Möte med gubben i lådan ;)

Jag kom nyss hem!..Jag åkte in till Odenplan och träffa Daniel Adam ray ni vet han som gjort gubben i lådan hehe och så a det gick ganska fort,i snackade och så om lite stuff.Helängtar ;)...Sen letade mamma och jag efter ett Subway men det fanns inte så vi gick och åt på Burgerking jag tog en fiskburgare muums!..

Sen blev det att köpa tandkräm och tandborde och borsta tänderna innan man gick in till tandläkaren haha! inga hål som vanligt och dom ska ändå fixa en sak till,första dagen på sportlovet!..


Dagis,Odelplan,Tandläkaren

Godmorgon babes! jag ska dra till dagiset om ca 10 minuter.Men idag kommer jag bara vara där till 20 över 11 eftersom att jag ska åka in till Odenplan och fixa en sak! ;) Längtar men är ganska nervös :o..
Iallafall och efter det har jag en tid hos tandläkaren också haha..
Det finns ju personer som verkligen har fobi för tandläkaren men jag vet inte jag tycker inte att det är så illa mer än att dom stoppar in den där hårda plastsaken i munnen på en som ska ta kort.Men jag vet inte det kanske bara är för att jag aldrig haft hål eller problem med mina tänder..Aja wish me good luck?





Alla hjärtansdag!

Glad alla hjärtans dag sötisar! vad ska ni göra idag,på alla hjärtans dag ? Själv ska jag fira med min älskade mamma,mysa framför film äta giléhjärtan osv haha.
För det heter ju ALLA hjärtans dag så jag tänker fira med min mamma den här gången,har även köpt en söt liten present till henne hoppas hon kommer gilla den ;)..






Skämms aldrig över din mamma var stolt över att du har just henne som mamma,det var hon som födde dig!♥



Dagens outfit

Godmorgon sweethearts! Jag somnade runt 2 för älsklingen ville inte låta mig sova haha han ville hellre sitta o berätta hur mycket han älskar mig,sötnos!. Jag tog nyss dagens outfit osv som jag ska visa upp nudå.Jag slutar dagiset klockan 3 tror jag så då ska jag dra in till stan eller kista eller nåt och köpa alla hjärtans dag presenter!.Nån som kan va gullig och tipsa om nån affär som säljer sånt? Puss!


Första prao dagen!

Dagen har vart jätte bra! barnen var jätte söta alla krama o pussa mig på kinden och så man tvungen att vara hype för att dom var ganska hype och så fick man lite teckningar och så.Skit söta! ♥




Gammal bild från förra veckan


right now


-




Livet har sina upp och ned gångar men när livet är på botten kan det bara gå uppåt!


-

Haha anonyma lilla tönt du kan fan gå och komentera någon annans blogg om du inte har nåt bättre liv för jag tar inte åt mig av dina lilla onödiga komentarer ;).


Musik


Päls komentarer

Ni som komenterade om pälsen tyckte jag var onödigt.Jag är inte den ända människan i världen som köper päls så like I said klaga på dom som dödar och inte dom som köper. Sen om djuer födds för att bli dödade som nån anonym sa så gå och tjuva dom eller nåt,klaga nt på mina åsikter,tack.


Hiss/Diss


•  Folk som vågar vara sig själva,ha sin egen stil,sticka ut och inte vara rädd för vad andra ska tycka!

• Just go with it filmen,se värd som f*n!

• Citat som får en att må bra när man mår dåligt.

• Äkta päls.Jag tycker personligen att det är skit snyggt och det är så mjukt sen om man är en djurvän och hatar folk som bär päls.Liksom skull inte på oss för djuer är redan dött liksom det är inte vårat fel,gå och klaga på dom som dödar djuer isåfall eller om du tycker åh neej stackars kanin eller vad som hälst gå och köp en kanin istället då.



• Folk som klankar ner på andra eller stör sig på andra för att dom är avundsjuka eller har dåligt självförtroende.Men det hjälper inte att man ska börja bry sig om fåniga saker som händer andra.Liksom bry er om er själva istället vad som händer i erat liv inte andras för dehär är tillexempelt mitt liv jag bryr mig inte om andra och vad dom håller på med(om det inte är nåt som har med mig att göra såklart).

• Kemtvätt - Jag kemtvätta min jacka för ca 1 vecka sen men jag la in den på kemtvätt så kom jag tillbaka efter en vecka då hade inte dom tvättat den för den behövde speciell kemtvätt men dom kunde väl ringt och frågat om det var okej om dom tvättade den ändå istället för att vänta en vecka..Och sen när jag fick tillbaka den så var även bältet trasigt(en stål grejj som hålelr ihop den hade gått av) och så fick jag inte med den så jag kunde inte fixa den heller..

• Små 10-11 åringar som tror dom är "coola" som står och röker i stan.Dom ser bara löjliga ut.

• Falska kompisar kan f*n gå och ta sig.



Shopping

Chaa sweethearts!

Jag vacknade halv 7 imorrse för mina grannar...Sen ringde jag Teo o snacka med honom blev rädd för en sak och så somnade jag om kl 8.Sen vaknade jag igen halv 12.
Åt frukost för första gången typ(äter nästan aldrig frukost,ingen apptit).
Men idag ska jag till till Nacka och shoppa lite med min pappa som också behöver ett par nya skor ;).Gör ett inlägg när jag är hemma igen!






Mysmys

Hejsaansvejjsan sötnosar,jag  bloggare ju i skolan osv och efter skolan så åkte jag och en kompis till kista och shoppade lite.eller vi shoppade faktist inte vi kollade bara runt lite och så.
Men imorgon då blir det shopping för mig hehe.Jag kunde inte blogga när jag kom hem runt 7 för att jag och mamma ville ha lite myskväll också.Så vi köpte tv
å filmer.Den ena var nån action film men det fanns inte Svensk text(?) vem säljer en film där det inte finns Svensk text.Fanns bara Italiensk,sjukt!.
Så vi kollade på den andra filmen som var "Remember me" den var jätte bra med den här snygga Robert nåt hehe ;).




Ful bild men aja..


Outfit

Godmorgon babes! Jag sitter i skolan just nu på Engelskan. övar på ett "speeach" eller vad det heter men iallafall så ska jag visa en outfit bild + en bild på min katt.





Outfiten är från Gina tricot igen fast linnet under som är vitt är från New jorker.


House bunny

Hej flickor och pojkar! Jag har fuskat lite idag med pluggandet,jag som verkligen behöver få g,jag orkar inte med omprov :(.Har kollat tv,ätit mat,smsat,fixat naglarna osv haha...

Nu ska jag plugga i ca 20 min om jag orkar sen ska jag se på en film som är på kanal 6.Kl 9 som heter The house bunny.Egentligen känner jag mig onödig eftersom att jag redan har den filmen haha men äh det var väl ett tag sen man såg den ändå ;).



Olika eyeliner tekniker

Det finns ju olika eyeliners och olika eyeliner tekniker.Det finns vattenfast eyeliner flytande alltså och så finns det eyeliner penna.
Jag använder själv flytande men jag vill egentligen ha en penna så funderar på att köpa en jätte bra jag hittade på kicks.Men iallafall så Finns det ju olika tekniker som te  runt hela ögat,"vingen" tror jag dom kallar den,sen bara som ögats form,över bara osv.Jag brukar anävnda olika från dag till dag,tycker om att sminka mig tycker alltså det är kul,kanske borde bli make up artist hehe ;)?

  



Outfit och facelook

Hej sötisar! Hur mår ni? jag mår bara bra.Jag missade första lektion idag igen som vanligt,min säng är gudomlig jag kan inte slita mig upp ur den haha inte bra :(...

Jag ska plugga lite nu för jag har NO prov imorgon så jag bloggar lite senare om ett eller flera tips sötisar!




Dålig bild kvalité men iallafall så har jag ett par ljusa jeans från gina tricot och tröjan är också där ifrån! hade även en grå tubhalsduk från gina med som jag tog på mig senare ;).


Tips på hur du får längre och finare hår

Jag har redan gjort ett liknande inlägg förut i början när jag startade bloggen,men den handlade mest om hur man sköter och vårdar sitt hår.Mitt hår är väldigt slitet eftersom jag blonderade det så himla mycket i sommar.Jag kommer nog aldrig göra om det,kanske kommer skaffa nån naturlig blond hårfärg som jag hade frånbörjan,sen började jag ju bleka mera och de var så det gick av så mycket..

Men iallafall så tänkte jag ge er tips som jag själv kollar upp på nätet,fått höra från andra osv!Kommer både ge tips på hur du får längre hår fortare och hur du vårdar det.

1.Om du måste platta håret eller locka,använd skydd,det finns i olika former alltså det finns spray och olja aktigt.Själv har jag LÁNZA Healing strength.

2.Kamma håret ofta,och från hårbotten för hårbotten producerar nån slags fett och det kommer ju ut i håret och får håret att se smuttsigt ut så kamma bara ut håret 2 grr om dagen så ska det nog nt se så fettigt ut :).

3.Använd ett BRA schampoo,använd aldrig fructis.Jag trodde att det var ett jätte bra schampoo men nej,det gör så att håret blir DUBBELT så slitet det är därför mitt hår såg så fult och slitet ut hela tiden förut när jag hade min naturliga hårfärg men ändå plattade.Just nu använder jag WEN schampoo om ni har hörtallats om det,haha det brukar komma på sånna här långa och irreterande reklamer.

4.Kamma inte håret om det är blött det sliter jätte mycket,krama bara ut med en handuk och använd en kam istället för borste om du MÅSTE.

5.Använd inte hårförlängning och använd också solskydd på sommaren det sliter annars.

6.Toppa håret 6-8e vecka när du sparar långt.Håret växer bara runt 1-2 cm i månaden,går du ofta till frissan räcker ett par millimeters toppning.Det förebygger de kluvna topparna du annars får.Många skippar typ frissan ett år för att sedan behöva klippa en cm när de väl går dit.

7.Fråga frisören om råd och tips.

8.Massera hårbotten det stimulerar hårsäckarna och ger bra blodcirkulation,vilket gör så att håret förhoppningsvis växer lite fortare.Men det är också ärftligt hur fort ditt hår växer så tänk på det!.

9.Om du inte har så slitet hår,och bara vill få det glansigt.Så ska du dom sista minuterna skölja ditt hår i ISKALLT vatten,det ör inte skönt haha men det är nåt man får tåla..MEN om ditt hår är slitet och du kanske vill ha längre hår så ska du istället skölja ganska varmt.För om du sköljer kallt och vill få det att växa samtidigt,det funkar inte,det komemr inte att växa då.

10.Var försiktig med ditt hår eftersom att hår är död vävnad och förstört hår kan inte "lagas".

11.Använd inpackning,det var någon som sa att jag skulle ge tips på hur håret kan bli rakare utan att man plattar om man har ganska lockigt,och det skulle då vara att använda inpackning.Det gör så att man inte får lika intensiva lockar iallafall.Jag gör så eftersom jag har extremt lockigt hår igentligen..

12.Ha håret flätat när du sover.(Om du kan),det gör så att håret inte blir trassligtt,Om du vrider dig runt på håret blir det slitet och tovigt.

13.Det sägs att man kan lägga i oljor typ olivolja,jag har itne provat sj efetrsom oljor är tillför mat och inte hår.Jag har hällre hårprodukter i håret.men jag ska iallafall prova och se om håret blir mjukare och tjockare av att lägga i  te x olivolja och ha det i under en natt eller nåt.

14.ett hår som är slitet och kanske färgat kan aldrig "lagas" det bästa du kan göra är inpackning som får det att se lite bättre och mjukare ut men som sagt ett hår som är slitet kan inte "lagas" så när håret växer ut kommer det inte bli samma kvalité som förut om du inte klipper ganska långt,som jag gjorde för ett tag sen..:(

15.Ät mycket vitaminer,det finns i frukter och andra grejjer.Det finns vitamin tabletter,vitamin drycker.Ät också sånt med mycket proteiner som te x kött,fisk osv.



Tipset ikv äär ;)?..

Chaa sweetheart! Jag vaknade runt halv 8,fixade mig snabbt,missade ändå första lektionen..Sen har väl skoldagen vart som vanlig,jag hatar onsdagar eftersom det är den längsta dagen,vi får inte ens sovmorgon nån dag i veckan!.

Nu ska jag träna.Håll utkik ikväll då kommer det ut ett inlägg om hur du får längre hår snabbt.



Gammal bild för nåra veckor sen eller nåt.



Tips på en tränad/slimmad kropp

Det kom upp massa grejjer som ni ville veta,men nu tar jag upp EN sak så tar jag upp kanske hur man får länge hår,imorgon ;)?..Alltså egentligen spelar det inte så stor roll om ma äter nyttigt och sen inte tränar får det tar längre tid då att gå ner i vikt.Så man måste träna.
Det var länge sen jag tränade hehe men ni kan ändå få några tips på hur man får en slimmad tränings kropp!

Löpträna så mycket du kan, muskeldefinition får vem som helst att se
muskulös ut ju.
Kör åtminstone två pass i veckan där du kör igenom hela kroppen,
funkar bra med kroppen som belastning. T.ex. armhävningar med
olika bredd på handisättningen, stöd under fötterna för olika vinklar på
rörelsen och sånt. Crunches och sit-ups, raka och sneda. Dips för triceps
kan du göra med ett bord som stöd (alltså sitta på kanten av bordet med
händerna utefter sidorna, sedan glida ner från bordet och sänka ner kroppen
och sedan pressa den tillbaka upp med armarna).
Bellybacks (ligga på mage och lyfta överkroppen upp m.h.a. av ryggens
nedre muskler). Knäböj och utfall. För axlar och biceps behövs nog nån
form av hantlar,men jag tror ändå inte vi tjejer vill ha stora muskler på armarna precis :S..Men bellybacks kan funka ;).

Det tar låångt tid att få en tränad kropp(eller det beror på hur mycket du tränar,hur länge osv) men man får ha tålamod ändå..Man blir vig av pilates,jogga mycket,yoga stärker också kroppen på ett smalt sätt.Och den här träningsmetoden som många tjejer snackar om zumba hehe..



Vad tycker ni :)?

Är det nånting ni vill ha tips om som ni inte orkar kolla upp på nätet osv? tex hur man får längre hår kanske?,hur man går ner i vikt kanske? tränings tips? sminktips?

Ni får komma upp med nåt,eller välja nåt av dedär som jag redan vet mycket om och vet att många vill veta dom där sakerna jag skrev åvan :)?..
Kommer upp med någon grejj av dom sakerna ni skriver tidigast imorgon sen får det fortsätta så och bli tips vart ända dag tills dom tar slut hehe ok ;)?
Puss!♥




-

Sämsta kvällen på länge.. ska bara lägga mig nu.



-

"Du är blind för killen som älskar dig, men dör för killen som kastar dig"



Resturangmaten



Skitmätt!


Resturangmaten



Skitmätt!


My day

Chaa babes! Jag har legat i sängen hela morgonen,jag vaknade först kl 6 av 2 st väckarklockor inte på bästa morognhumör precis men sen somna jag om hehe.Drömde en SJUKT konstig dröm,jag ahr alltid så konstiga drömmar,denhär gången drömde jag om att jag skulle döda typ en massa vamprer  en vampyrfamilj och jag lyckades haha det var jobbigt i drömmen,lättnad när man vaknade!

Men nu ska jag släpa mig upp från min sköna varma säng sen ska jag ta bort julpyntet i hela lägenheten,ta bort julgranen m.m(hihi vi har inte gjort det ännu).Sen ska jag hoppa in i duschen,fixa mig fresh osv sen ska jag och mamma gå och äta på en mysig resturang.

Vad ska ni göra idag sweethearts?




Senast jag var på en resturang.


Komentera om ni ser detta inlägg!!

Jag vet inte vad som är problemet med min blogg just nu att allt typ fuckar upp sig, man ser inte inlägg,allt "drar ihop sig"...Jag har sovit bra idag men jag drömde värsta mardömmen och att värden skulle gå under 21 december dehär året igen!

Efter skolan åkte jag och Konstantina till kista och hon köpte en sak t sin mamma och jag köpte en stickad knallrosa tröja hehe snyggt! ;).Ingen bild på den men ni får väl se den i nån outfit bild,ska börja ta sånna igen ;).
När jag kom hem blev det tacos,det blev jätte gott det var länge sen!Men just nu sitter jag och väntar på fimen its  compicated hehe mys kväll..

OCH älsklingen fyller år idag också sötnos älskar dig ha en bra födelsedag!


Hassan

Cha sötnosar jag har inte bloggat så mycket jag har bara vart trött som här två dagarna,mycket drama,lite sömn m.m.Men idag vaknade jag typ k 6 men jag kickar atid på znooze såhär reflex så jag vaknade igen runt 8-halv 9 nåt sånt och fixade mig osv,gick t skolan.Skoldagen var som vanligt men det kom en kompis till våran lärare som hade sin skitsöta bebis med sig hehe skit söt.
Äskar barn ska t.o.m praoa på dagis liksom..Skaffa barn tidigt(19-20?)Teodor ta åt dig,hehe nej men efter skolan så gick jag til dagiset jag ska paroa på för chefen ville att jag skulle komma sen så sa dom att hon inte var däär..Man blir lite småsur för de va värsta snöstormen och de har vart skiit kallt idag och jag kan inte ha min varma vita jacka för den ligger på kemtvätt och då får jag ta canada goose som inte är lika varm..Jag sitter här och snackar onödigt hehe sorrysorry.
Igår hade mamma och jag en mysig fimkväll,vi såg en fim som heter "jag saknar dig" den handlar om två enäggstvilingar så dör den ena så måste den andra ära sig leva utan den person som beyder mest för en liksom..Och det värsta är att den är baserad på en sann historia,sorligt(lägg märke till att dom har ett blått öga och ett grön/brunt öga haha ganska coolt faktist(inte linser)).Men den filmen rekomenderas stort! 
Jag har tagit en massa bilder men jag kan inte ladda ner dom på bloggen eller facebook(därav alla kläder,shopping,random bilder),för er som undrar varför jag lägger upp så onödiga bilder.





Kanske kommer lägga upp nåt bra citat eller nån bra låt eller nåt ikväll håll utkik babes ;).